Μελετητήριο

Μελετητήριο για μαθητές Δημοτικού

Το φροντιστήριο Άνοδος Παπαϊωάννου παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ιδιαιτέρων μαθημάτων και για μαθητές του Δημοτικού.

Πώς λειτουργεί;

Το Μελετητήριο λειτουργεί από τις 13.05, οπότε και σχολούν τα παιδιά από το σχολείο, ως τις 15.00. Το ωράριο λειτουργίας του μελετητηρίου έχει επιλεγεί προσεκτικά ώστε η ώρα κατά την οποία θα βρίσκεται ο μαθητής στο φροντιστήριο να είναι δημιουργική και να μην εξαντλεί τα παιδιά.

Μόλις σχολάσουν οι μαθητές, έρχονται στο χώρο του φροντιστηρίου και ως τις 13.30 έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να φάνε. Στη συνέχεια γίνεται ανακεφαλαίωση της ύλης που έχει διδαχτεί στην τάξη και προχωρούν στην επίλυση των ασκήσεων τους, με τη διακριτική παρακολούθηση και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών. Στο τέλος, για την καλύτερη εμπέδωση του μαθήματος, δίνονται επιπλέον ασκήσεις.

Οι μαθητές σε κάθε τάξη είναι από τέσσερεις έως έξη.

Στόχος

Στόχος του Μελετητηρίου δεν είναι φυσικά η απλή διεκπεραίωση την κατ’ οίκον εργασίας. Στόχος είναι η κατανόηση και η εμπέδωση της διδακτέας ύλης ώστε οι μαθητές να μεταβαίνουν από τη μία τάξη στην άλλη, βάζοντας γερές βάσεις για την μακρόχρονη πορεία τους στο σχολείο.

Ακόμα, να νιώθουν συναισθήματα αυτοπεποίθησης στην τάξη και να συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα.

Τέλος, στόχος του Μελετητηρίου είναι και η οργάνωση των μαθητών, της μελέτης τους και η σωστή αξιοποίηση του χρόνου τους ώστε να ολοκληρώνουν το διάβασμα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αφήνοντας χρόνο για τις υπόλοιπες εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Τα παιδιά φεύγουν χαρούμενα και ικανοποιημένα από το φροντιστήριο και κυρίως καλά διαβασμένα, χωρίς ερωτήσεις, απορίες και κενά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: +357 99324540.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αλέξανδρου Παναγούλη 18, Λακατάμεια, 2334, Λευκωσία, Κύπρος

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥ – ΠΑΡ
13:00-21:00
ΣΑΒ
09:00-18:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+357 99324540

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright © 2024 | Powered & Web Design by Oncyprus | Web Hosting by NetShop ISP