Ποιοι Είμαστε

Στο Ιδιωτικό Ινστιτούτο Άνοδος Παπαϊωάννου, που βρίσκεται στη Λακατάμια της Λευκωσίας, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κορυφαίος προορισμός για ακαδημαϊκή αριστεία και ολιστική υποστήριξη των μαθητών.

Με ειδίκευση στα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένης προετοιμασίας για τελικές εξετάσεις σε μαθήματα όπως η ελληνική γλώσσα, η αρχαία ελληνική γλώσσα, τα λατινικά, η ιστορία, τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία και η βιολογία, η λογιστική και τα οικονομικά προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση που τροφοδοτεί την ατομική ανάπτυξη και επιτυχία. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση των μαθητών να αριστεύουν ακαδημαϊκά, ενώ το υποστηρικτικό μας περιβάλλον καλλιεργεί την εμπιστοσύνη και το πάθος για μάθηση.

Είτε κατακτώντας δύσκολες έννοιες, είτε βελτιώνοντας τις δεξιότητες μελέτης ή λαμβάνοντας εξατομικευμένη βοήθεια με την εργασία για το Γυμνάσιο και Λύκειο, το ινστιτούτο μας παρέχει τα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

Με τις άνετες εγκαταστάσεις μας που λειτουργούν ως δυναμικό κέντρο σπουδών, οι μαθητές μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο για επιτυχία.

Η Αποστολή μας

Στο Ιδιωτικό Ινστιτούτο Άνοδος Παπαϊωάννου, η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιήσουν το πλήρες ακαδημαϊκό τους δυναμικό και να γίνουν δια βίου εξοπλισμένοι για επιτυχία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένης στις ανάγκες κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενισχύοντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου μπορούν να ευδοκιμήσουν πνευματικά και προσωπικά.
Στοχεύουμε πάντα σε μαθητές με κίνητρα και όχι μόνο που αναζητούν αριστεία στις ακαδημαϊκές τους επιδιώξεις, που προετοιμάζονται για τις Παγκύπριες εξετάσεις, για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, είτε που αναζητούν πρόσθετη υποστήριξη για να βελτιώσουν το μαθησιακό τους ταξίδι. Οι στόχοι μας δεν περιλαμβάνουν μόνο ακαδημαϊκά επιτεύγματα αλλά και ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης, αυτοπεποίθησης και πάθους για γνώση.

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε μια κοινότητα αφοσιωμένων μαθητών που είναι εξοπλισμένοι με τα εργαλεία και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επιτύχουν ακαδημαϊκά και μετ’ έπειτα στην ζωή τους.

Οι καθηγητές μας

Η συλλογική δουλειά της ομάδας των καθηγητών του φροντιστηρίου, η διαρκής συνεργασία τους και η μακροχρόνια διδακτική εμπειρία είναι τα στοιχεία που διαμορφώνουν την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και εγγυώνται την επιτυχία.

Παπαϊωάννου Ανδρέας

[Ακαδημαϊκός Διευθυντής Λυκείου, Φιλόλογος]

Χατζηχρήστου Αθανασία

[Ακαδημαϊκή Διευθύντρια Γυμνασίου, Φιλόλογος]